De winkel

Badmode

Op het gebied van badmode verkopen wij onder andere producten van de merken Sunflair, Cyell en Tweka voor de chloorbestendige zwempakken. Kortom, een uitgebreid assortiment met een keur aan topmerken, o.a. Prima Donna Swim, Sunflair, Cyell en Tweka.

Wij hebben allerhande bad & strandmode met bijpassende pareo's, overslagrokjes etc. voornamelijk in de zomer natuurlijk volop aanwezig.

LIngerie

Bij van Baal lingerie vindt U een zeer uitgebreide collectie Bh's van maat 65 t/m 105 in de cupmaten A t/m I met natuurlijk bijpassende lingerie. Ook voor corrigerende lingerie, voedings- en sport Bh’s kunt bij ons terecht. We doen met zijn allen ons best om U vakkundig en vooral eerlijk te adviseren, zodat U met een goed gevoel de deur uitgaat en weer terugkomt.

Nachtmode

Voor nachtkleding hebben wij een breed assortiment producten van Mey, Hanro, Cyell, Ringella, Charmor en Calida en ook voor het klassieke nachthemd is Ringella onmisbaar!

U kunt bij ons ook terecht voor bijna alles op het gebied van nachtmode.

Wij doen met zijn allen ons best om U vakkundig en vooral eerlijk te adviseren, zodat U met een goed gevoel de deur uitgaat en weer terugkomt.

Onze merken

Hudson - Roidal - Cyell - Tweka - Calida - Felina -- Oroblu - Ten Cate - Hanro - Mey - Triumph - Sloggi - L’Aventure - Twist - Marie Jo - Prima Donna - Rosa Faia - Anita - Spanx - Opera